VALVOTTU AJO-OIKEUS

Jos henkilö on epäiltynä rattijuopumuksesta tai törkeästä rattijuopumuksesta, hän voi pyytää valvottua ajo-oikeutta eli alkolukkoajokorttia.

Pyyntö alkolukon saamiseksi tulee esittää joko poliisille tai viimeistään rattijuopumus asiankäsittelyn yhteydessä tuomioistuimelle. Tuomioistuin määrää pyynnön perusteella valvotunajo-oikeuden rattijuopumusasian käsittelyn yhteydessä. Epäilty voi kuitenkin jo ennen tuomioistuin käsittelyä pyytää alkolukkoajokorttia poliisilta.

Valvottuajo-oikeus on 1-3 vuotta riippuen päätöksestä. Lisää tietoa löytyy Trafinsivuilta ja Poliisin sivuilta.

Edellytys valvotulle ajo-oikeudelle on hyväksytyn alkolukon asennus ajoneuvoon. Tarjoamme markkinoiden uusimman alkolukon – ALCOLOCK™ LR – yhdistettynä pitkään kokemukseen valvottujen alkolukkojen ohjelmissa Suomessa ja ympäri maailmaa.Laaja palveluverkosto sekä houkutteleva vuokrasopimusjärjestelyn tekee meistä luonnollisen valinnan alkolukkotoimittajana. Ota yhteyttä jo tänään ja kerromme lisää tarjouksestamme.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin valvotusta ajo-oikeusohjelman ehdoista ja meidän alkolukosta löydäta valikosta vasemmalla. Ole hyvä ja lue ne. Jos sinulla on kysyttävää olemme valmiina auttamaan.

Teemme osallistumistasi ohjelmaan yksinkertaisemmaksi. Meidän tehtävämme on auttaa sinut takaisin ratin taakse. ALCOLOCK on kanssasi tiellä – aina.